top of page

Πρωτοβουλίες του Ομίλου ΤΙΤΑΝ για την παροχή βοήθειας στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές.

Ο όμιλος ΤΙΤΑΝ, από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους της Ελλάδας, κινητοποιήθηκε άμεσα μέσω της εταιρείας μέλος του ομίλου του στη Τουρκία (ADOCIM) https://www.adocim.com/ με στόχο την ενίσχυση των προσπαθειών διάσωσης της ΕΜΑΚ και την ανακούφιση των πληγέντων. Ευχαριστούμε το μέλος της Λέσχης κ. Χαράλαμπο Γουράρο, CFO της ADOCIM και τους συναδέλφους του για την άμεση και τόσο ανθρώπινη ανταπόκρισή τους. Ακολουθεί η ανακοίνωση που λάβαμε από το τμήμα δημοσίων σχέσεων του ομίλου.



Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023


Με μεγάλη θλίψη ενημερωθήκαμε τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 για τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε την νότια Τουρκία, προξενώντας ανθρώπινες απώλειες και σημαντικές υλικές ζημιές. Σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία, εμείς, ως Όμιλος ΤΙΤΑΝ, δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αδρανείς.

Κινητοποιηθήκαμε αμέσως για να υποστηρίξουμε τις περιοχές και τις κοινότητες που επλήγησαν, με την Adoçim, την εταιρία-μέλος του Ομίλου μας που δραστηριοποιείται στην Τουρκία, να είναι από τις πρώτες που ξεκίνησαν μια τεράστια προσπάθεια συλλογής ειδών:


· Μέσα σε λιγότερες από 48 ώρες από τον σεισμό, είδη πρώτης ανάγκης, μεταξύ των οποίων τρόφιμα, ρουχισμός και είδη θέρμανσης, παραδόθηκαν στους κατοίκους του Golbasi – Adiyaman, μίας από τις περιοχές που υπέστησαν το βαρύτερο πλήγμα.


· Επιπρόσθετα, 2.000 λίτρα καυσίμων, καθώς και είδη διατροφής, προσφέρθηκαν στην Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών του ελληνικού Πυροσβεστικού Σώματος, που συνεχίζει τις ηρωικές της προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό και τη διάσωση επιζώντων.


· Τόσο ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ όσο και οι εταιρίες-μέλη του ανά τον κόσμο σχεδιάζουν ήδη περαιτέρω δράσεις, ενώ η ομάδα μας στην Τουρκία συνεργάζεται στενά με τις αρμόδιες Αρχές για να προσδιορίσουν από κοινού τους καταλληλότερους και αποτελεσματικότερους τρόπους παροχής βοήθειας.

Όπως πάντα, πολλώ δε μάλλον σε στιγμές κρίσης, ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ στέκεται στο πλευρό των κοινοτήτων στις οποίες δραστηριοποιείται, προσφέροντάς τους ανακούφιση και βοήθεια για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις.




Comments


bottom of page