top of page

Εκδήλωση για την ίδρυση της Ελληνικής Επιχειρηματικής Λέσχης Τουρκίας




Την 1η Δεκεμβρίου 2022, σε εκδήλωση στο Σισμανόγλειο Μέγαρο του Γεν. Προξενείου της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη, ο Πρέσβυς της Ελλάδας στην Τουρκία, κ. Χριστόδουλος Λάζαρης παρουσίασε την πρωτοβουλία δημιουργίας της νέας Ελληνικής Επιχειρηματικής Λέσχης Τουρκίας.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Γενική Πρόξενο της Ελλάδας στη Κωνσταντινούπολη, κα. Γ. Σουλτανοπούλου και τον Προϊστάμενο του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων, κ. Απόστολο Ντιγκμπασάνη και σε αυτήν παρέστησαν επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων από την Ελλάδα και την Ομογένεια της Κωνσταντινούπολης.


Η Λέσχη φιλοδοξεί να αποτελέσει τον «συνεκτικό κρίκο» μεταξύ επιχειρηματιών, στελεχών επιχειρήσεων αλλά και ελεύθερων επαγγελματιών, από την Ελλάδα και την Ομογένεια οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην Τουρκία, προσελκύοντας, σταδιακά, και Τούρκους επιχειρηματίες με παρουσία ή συνεργασίες στην Ελλάδα.


Βασικοί στόχοι της είναι η δικτύωση των μελών, η ενίσχυση του επιχειρηματικού διαλόγου και η αλληλοενημέρωση, η προώθηση διμερών συνεργασιών αλλά και η ανάδειξη νέων επιχειρηματικών και επενδυτικών ευκαιριών στις δύο χώρες. Σημειώνεται ότι, ο χαρακτήρας της Λέσχης είναι μη κερδοσκοπικός και η εγγραφή μέλους όπως και όλες οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι δωρεάν.




留言


bottom of page